Din guide til en ny karakter i kimbri

Din guide til en ny karakter i kimbri.


Velkommen til kimbri eventyre! Jeg ser du har brug for et karakterark, så det heldigt du kommet til det rette sted. Du vil her få grundstene til at skabe en ny karakter fra bunden, og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørger Spil Lederne / GM’erne om hjælp hvis du er i tvivl om noget. Print dit karakterark ud

her og så begynder vi.


Skriv dit eget navn ved Spillernavn, og det navn du gerne vil bruge i spillet ved karakter navn.

Du skal nu overveje hvilken race din karakter skal være. Er du en mørk evner, som sætter sin religiøsitet over alt andet og altid ved de har ret ? Eller er du den stærke ork, der aldrig bekymre sig om noget og altid er med på et slagsmål ? Måske du er et menneske der er sin egen lykkes smed, men må leve efter hvor mange penge man kan skrabe sammen. Læs op på væsner her for at få et bedere indblik og læse om de væsner der ikke lige blev brugt som eksempler.


Ud fra hvilken race du vælger har du et start antal Livs Points, Rustnings Points og Magi points. Der er mulighed for at få flere senere, men start med at skrive disse ned. Læg mærke til om din race har nogle specifikke fordele eller evner.


Du starter med 15 evne points som du kan sætte i Evner. Det en god ide at tænke over hvilken slags karakter du gerne ville spille før du kigger på listen over evner. Vil du gerne ud i kampens hede så kig først på Kriger evnerne, hvis du gerne ville være den vise mester så skal du måske kigge på Magi evnerne først.


Når du læser evnerne er de opstillet på følgende måde:
Læg mærke til at ikke alle evner eller evne niveauer koster det samme. 


Her er listen over evner og magier i kimbri.


Når du har bestemt dig for nogle evner, og hvilket niveau du ønsker at have dem i skal de skrives ned på karakterarket under Evner.

Skriv evnens navn eller en forkortelse på en af linjerne, og udfyld cirklerne for angive i hvilket niveo du har evnen.


Til sidst skal du overveje om der er noget særligt du gerne ville have stående under dine noter. Er din karakter den sidste overlevende fra et stort slag? Eller måske er din karakter på flugt fra sin adelige familie? Du kan læse her på Kimbris rammefortælling for inspiration.


Tillykke ! Du har nu en fuld karakter der kan lege med i historien om Kimbri. Find en Spil Leder og få godkendt karakteren, så du eller afsted mod eventyr. God fornøjelse.

"Evnens Navn"

niveau 1 koster X evne points

I dette niveau kan du bruge evnen til ...

niveau  2 koster X evne points

I dette niveau kan du bruge den tidligere effekt og den nye udvidelse på effekten som står her.

niveau  3 koster X evne points

I dette niveau kan du bruge de tidligere effekter og den nye udvidelse på effekten som står her.