Til Nye Spillere

Indmeldelse

Ønsker du at blive medlem af Kimbri, skal du udfylde indmeldelsesblanketten


Du skal udfylde og få blanketten underskrevet af dine forældre, hvis du er under 18 år. Du kan downloade indmeldelsesblanketten her

eller få den udleveret på din første spilledag.

Blanketten sendes til foreningens kasserer eller

afleveres på næste spilledag.



Kontingent  (250,-) og indmeldelsesgebyr (100,-) indbetales på foreningens konto 6116-14358390 Sparekassen Kronjylland (Odder)


Når vi har modtaget din indmeldelse og kontingentet er betalt, får du udleveret dit medlemsbevis - Et troldekors sammen med en årsperle. Årsperlen modtager du hvert år, når du fornyer dit medlemsskab.


Det er en fordel at indbetale kontingentet til tiden, da du sparer et nyt indmeldelsesgebyr (100 kr.).


Kontingentbetaling for et kalenderår er 250 DKK, og ved indmeldelse er der et engangsgebyr på 100 DKK.


Der er mulighed for en prøvegang, og derefter skal man betale for at være med og betalingen er fuld kontingent uanset hvornår på året det er.


Husk at anføre barnets/dit navn, så vi ved, hvem betalingen er fra.


OBS! Ved manglende betaling af kontingent


Er kontingentet ikke indbetalt inden den fastsatte dato, anses man for udmeldt af foreningen.



Velkommen til Kimbri. 

Du har mulighed for at deltage gratis til din første spil gang, så du kan se om rollespil er noget for dig. Vi har nogle våben du kan låne af første gang.


For at blive medlem af Kimbri skal du være minimum 10 år.


Vores erfarne gamemastere styrer begivenhedernes gang og skriver en drejebog til hver spilledag, der som regel bygger videre på historen fra forrige spilledag. De vil hjælpe dig ind i spillet. Men hvis du ikke kan vente og bare gerne vil igang, kan du lave en karakter hjemmefra ved hjælp af vores guide som du finder her.


På hver spilledag sørger 3-5 af bestyrelsesmedlemmerne for de praktiske ting på lejrpladsen og laver et par grydefulde varm og nærende bålmad, som serveres efter de første par timers spil. De kan også  hjælpe dig med at kontakte dine forældre, hvis der skulle blive brug for det.


Dette skal du medbringe


  • En fyldt drikkedunk, da vi ikke har adgang til drikkevand
  • 20,- til bålmad
  • Kontaktinformation for dine forældre: Navn, adresse, mobilnr. og mailadresse
  • Tøj og fodtøj, der passer til 4-5 timers ophold i naturen
  • Godt humør




  Kimbri rollespilsforening er afhængig af kontingenterne, og især af det tilskud vi får af kommunen pr. kontingentbetalende medlem. Vi kan ikke drive foreningen uden kontingent og tilskud. For at overleve som forening og være med til at skabe gode, aktive og trygge rammer for børn og unge i skoven, er det derfor vigtigt for os, at I får betalt jeres børns medlemskontingent.